Spring naar content

Over P&P regisseurs

In 2002 hebben Pieter en Paula de krachten officieel gebundeld tot P&P en maken sindsdien voornamelijk films voor interne communicatie in opdracht van bedrijven, overheden en andere instanties.

Pieter Vlamings

is na de kunstacademie in Breda aan het werk gegaan als freelance regisseur bij bedrijfsfilmproducenten en televisieomroepen. Zowel in Nederland als in België. Hij werkte onder andere voor de BRT, VARA, EO, RTL-4, Hafkamp Producties en Carillon Producers aan de programma’s; Jules Unlimited, Dikke Vrienden, de Rijdende Rechter en De Derde Kamer.

Paula Rennings

heeft zich in de loop der jaren ontwikkleld tot een inhoudelijke tijger. Een belangrijke kwaliteit tijdens de scenariofase. Paula stelt altijd de kritische vragen, is op zoek naar de kern en laat niet los tot ze het juist verhaal boven water heeft gekregen.

Paula is na haar opleiding aan de kunstacademie in Breda gaan werken als docent bij de SKVR in Rotterdam. Na 9 jaar heeft ze de  opleiding meercameraregie in Hilversum gevolgd. Deze heeft ze cum laude afgesloten. Hierna is ze als freelance regisseur gaan werken voor de VPRO, EO, en NCRV aan de programma’s Studio Achterwerk, Mijn vader zingt, Celmaten, De Mooiste Plek, Zo is het leven in St. Bernard en St. Jacob.