Spring naar content

Wat is de meerwaarde van P&P

 

 

Wat levert het op?
Onze films leveren daadwerkelijk draagvlak voor de plannen of de ideeën van de klant. Vaak gaat het om hardnekkige problemen die al veel geld hebben gekost. De waarde van een film die daadwerkelijk draagvlak creëert is veel groter dan de kosten van een film. Dit is een onweerstaanbaar aanbod.

We creëren Draagvlak
We maken weliswaar een film, maar onze grote kracht is dat onze films draagvlak voor uw plannen creëren en verandering in gedrag bewerkstelligen. Onze films besparen onze opdrachtgevers veel geld. U krijgt dus meer dan alleen een ‘filmpje’.

We creëren Eenheid bij de opdrachtgever
Als we een opdracht aannemen blijkt het vaak, dat men bij de klant, niet allemaal hetzelfde denkt over de boodschap of over het nieuw te voeren beleid. Door iedereen wordt andere accenten belangrijk gevonden. Door het stellen van de juiste vragen fungeren we als ‘procesversneller’. Dit is onze grote kracht en voor de klant een onverwachte meerwaarde.  Als de film klaar is ligt er één verhaal, waar handvatten inzitten waarmee men aan de slag kan.

We werken altijd met een groep met Mandaat
We werken met een groep die binnen de organisatie mandaat heeft gekregen. Op deze manier blijven we in dialoog, kunnen we snel werken en voorkomen we dat iedereen binnen de organisatie een ‘plasje’ over het script mag mag doen.

Wat bepaalt de kwaliteit van onze Whiteboardfilms?

Soms lijkt het er op dat het hebben van een film belangrijker is dan dat de film werkt. Er zijn veel aanbieders van whiteboardanimatiefilms. Van heel goedkoop tot prijzig. Maar, wat bepaalt de kwaliteit van een whiteboardfilm? Wanneer werkt een whiteboardfilm en bereikt het zijn doel? Kijk hier voor meer informatie.

Wie kunnen dit beamen?

Organisaties als de Auditdienst Rijk, KPN, ABN•AMRO, Gemeente DenHaag, ASML, Alliander en Rijkswaterstaat, etc. kiezen bij P&P vaak voor een Whiteboard Film.

Ons Whiteboard Team

Johanna Kroon en Paula Rennings – Scenarioschrijfster
Onze scenarioschrijfster komt als komt als eerste van ons team in actie. Ze is bijzonder goed
in doorvragen en gaat moeilijke zaken niet uit de weg.

 

Lex Dirkse – Tekenaar
Lex Dirkse is de man met de creatieve tekenhand. Zijn tekeningen zijn méér dan een visuele ondertiteling. Ze zetten het verhaal kracht bij, zijn grappig en verbinden de verschillende scriptelementen met elkaar.

Jos Wabeke – Beeldbewerking
Voor de special effects en animaties werken we
samen met Jos Wabeke en de mannen van Brandspanking, tovenaars in beeldbewerking.

Jeroen Nadorp – Expert in Geluidseffecten
Jeroen Nadorp van Bob Kommer Studio’s brengt de film werkelijk tot leven. Hij is de hoorspelman, zou je kunnen zeggen. Voetstappen op het grind, ruisende bladeren, krijsende meeuwen. De laatste finishing touch!

P&P – Productie en Regie
Paula Rennings en Pieter Vlamings, voeren de regie en monteren de film. Wij maken de offerte, zorgen voor een vlotte productie, bewaken de planning en het budget en houden de samenhang in de gaten.