Spring naar content

Corporate Identity

In de loop der jaren hebben wij een hele club mediaprofessionals verzameld waar we mee samenwerken. Wanneer je denkt: “We moeten onszelf meer profileren en beter in de markt zetten” dan kunnen wij jou daarbij helpen.

Corporate Identity

Heeft uw corporate communicatie of sales een creatieve boost nodig dan moet uw praten met onze Creative Director Janwillem Nijsen die zich bij P&P bezig houdt met het bedenken, ontwerpen en uitvoeren van opvallende design en reclame uitingen.
Snel en conceptueel (mee)denken en dit weten te vertalen in ideeën voor een unieke en effectieve boodschap met de juiste toon en visualisaties, dat kan ie als de beste.

Reclame uitingen die te zien zijn:

  • Unlimited Magazine: Advies, ontwerp en art direction
  • Totally Icecream: Internationale TVC en buitenposter campagne
  • NS Conducteurs: TVC, abri’s, advertentie campagne
  • Robberts Detachering: Billboard merk campagne
  • Watter Duurzame Desinfectie: Corporate identity/Branding
  • TasteCelebrationResidence.nl: Logo, Stationairy, Website ontwerp
  • Illustraties: Vitamine K kookboek, Pisangambon events
  • Poster/Ad designs: HansaPank, Delfshaven, Nevskij, BlueBand

Bel voor meer informatie.

Tekstschrijven

Stel, er staat een groot congres gepland of er staat een personeel’s dag in de agenda waar een nieuw beleid geïntroduceerd moet worden. Dan wil je goed voor de dag komen. Je kunt dan zelf een tekst schrijven of je zet een professional aan het werk die ervoor zorgt dat je publiek geboeid blijft. Onze tekstschrijver Johanna Kroon is een ster op dit gebied. Vervolgens kan je ervoor kiezen de tekst op het podium te laten voorlezen of zelfs voordragen. Na afloop krijgt het publiek een boekje mee.

Bel ons voor meer informatie.

Live Cartoonist

Er staan brainstormsessies gepland om te spreken over de koers voor de volgende 3 jaar. Wil je na afloop van die sessie nog wat concreets in handen hebben? Huur dan onze cartoonist Lex Dirkse in die live mee tekent.

Bel ons voor meer informatie.

Praatplaat

Moet je veel informatie kwijt en wil je humor gebruiken om je boodschap in print over te brengen aan bijvoorbeeld de politiek in den Haag? Dan is een praatplaat een goed medium. Een praatplaat is vaak opgebouwd uit meerdere scenes en iedere scene zou je weer kunnen gebruiken voor de opbouw van je twitter campagne.

Bel ons voor meer informatie.

Event- en Stage Design

Wilt je je nieuwe producten presenteren op een beurs of heb je een bijzondere event wat aangekleed of ingericht moet worden? Onze jonge ontwerper Luuk Vlamings heeft veel mooi werk gemaakt voor grotere en kleinere bedrijven.

Bel ons voor meer informatie.

Fotografie

Fotografie om je bedrijf, product of activiteit te promoten. Afhankelijk van de vraag zoeken wij daar de geschikte fotograaf bij.

Bel ons voor meer informatie.

Liedjes Schrijven, Componeren

Stel de nieuwe vleugel van je gebouw wordt groots geopend. Wat is er dan mooier dan een lied, gezongen door de directie, om het personeel te bedanken voor hun geduld en medewerking. Wij werken veel met Keimpe de Jong, o.a. voor de Agenda van Brabant.

Keimpe de Jong studeerde in 1981 af aan het Conservatorium Den Haag als dirigent en componist. Voor theater schreef en speelde hij de muziek voor o.a. het Ro Theater, theatergroep Oostpool, het Zuidelijk Toneel, Growing up in Public en Jeugdtheater Hofplein. Verder schreef hij muziek voor film en televisie (o.a. VPRO’s Loenatik). Als saxofonist/componist leidt hij sinds 1994 met bassaxofonist Klaas Hekman het ensemble De Nazaten van Prins Hendrik. Sinds 2005 is hij dirigent van het 15-koppige Strotbrock Theaterorkest, dat overwegend Keimpe’s eigen werk speelt. In seizoen 13/14 was hij bij het ‘Maas theater en dans’ te zien in  de voorstelling ‘De man die alles weet’.

Bel ons voor meer informatie.